Arbëri

Nis hartimi i ligjit dhe statutit të Fondit Sovran të Kosovës

 

Grupi i ekspertëve është mbledhur të shtunën për të hartuar ligjin dhe statutin e Fondit Sovran të Kosovës.

“Dy dokumentet do të themelojnë dhe funksionalizojnë Fondin Sovran, si organizatë kyçe për zhvillimin ekonomik të vendit”, thuhet në një njoftim të kryeministrisë.