Arbëri

Haxhiu për shtatzënën e vrarë: Ministria i ka kryer detyrat, problemi tek institucionet e drejtësisë

Foto: Alban Bujari/KOHA
 

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka thënë se institucioni që ajo e udhëheq ka kryer të gjitha detyrat për mbrojtjen e grave ndaj dhunës, por se problemi qëndron te sistemi i drejtësisë, që sipas saj nuk është duke funksionuar.

Haxhiu ka përsëritur se posa t’i mbledhin raportet nga institucione lidhur me vrasjen e shtatzënës 35-vjeçare, para Gjinekologjisë në Prishtinë, do të ketë largime dhe dorëheqje të zyrtarëve përgjegjës.