Arbëri

Rashiq: S’do të jetë e vështirë që të jem më i mirë se ministrat paraprakë

Nenad Rashiq - Albin Kurti - minister
 

Ministri i ri për Komunitete dhe Kthim në Kosovë, Nenad Rashiq, ka thënë se nuk do ta ketë të vështirë të jetë më i mirë sesa paraardhësit e tij në këtë pozitë.

Rashiq është emëruar sot në pozitën e ministrit, duke e zëvendësuar Goran Rakiqin, i cili kishte dhënë dorëheqje tri javë më parë.