Arbëri

Flet familjari i gruas së vrarë në QKUK: Policia e dinte për mosmarrëveshjet

Klinika e Gjinekologise

Burri i motrës së gruas së vrarë para Klinikës së Gjinekologjisë në QKUK, Regjep Brahimi, deklaroi për KosovaPress se Policia e Kosovës ka qenë në dijeni për mosmarrëveshjet mes viktimës dhe ish-bashkëshortit, si autor i dyshuar i aktit.

Brahimi u shpreh se e ndjera ka qenë e martuar për 4 muaj dhe për shkak të mosmarrëveshjeve janë ndarë, dhe për këtë ka qenë edhe intervenimi i shtetit.

Ai tha për KosovaPress se gruaja e tij ka folur me të motrën para aktit dhe se i kishte thënë që pret që të sjellë në jetë fëmijën gjatë ditës së enjte.

“Ka qenë e martuar në Godanc, ka qenë rreth katër muaj e martuar, ka pasur mosmarrëveshje me burrë dhe familje dhe nuk janë kuptuar dhe mes policisë janë ndarë. Ka qëndruar në shtëpi deri në ketë kohë për lindje... Policia ka qenë në dijeni për rastin, pasi është ndarë përmes policisë. Gruaja ka qenë me social dhe të gjitha kontrollet i ka kryer. Shoqja foli para se me ndodh rasti sot dhe ka treguar që për nesër ka me lind. Nuk ka treguar nëse ka pasur ndonjë problem apo kërcenim", tha Brahimi/KSP

Image