Arbëri

Deputeti Shala-Mujës: Po gënjen dhe manipulon për të arriturat në “Trepçë”

 

Gjatë raportimit të ministres së Ekonomisë, Artane Rizvanolli lidhur me ndarjet buxhetore për vitin 2023, për institucionet që janë në fushëveprim të kësaj ministrie, në Komisionin për Ekonomi, deputeti i Vetëvendosjes Armend Muja, ka folur për të arriturat në ndërmarrjen publike “Trepça” në vitin e fundit. Sipas tij këto të arritura kanë ndodhur pas dhjetë vjetëve.

Ndaj këtyre deklaratave të deputetit Muja, ka reaguar kryetari i Komisionit, Ferat Shala, i cili e quajti gënjeshtar dhe manipulues deputetin Muja.