Arbëri

Ministri italian i Mbrojtjes: Jemi të gatshëm të ndihmojmë që të kalohet ngërçi Kosovë-Serbi

 

Pas takimit me homologun nga Italia, ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka thënë se është diskutuar për shumë tema dhe se ka falënderuar ministrin për rolin që ka luajtur Italia.

Ai i ka thënë se FSK-ja është e gatshme të mbështesë në operacione ndërkombëtare.