Arbëri

Ambasadori turk premton mbështetje pas diskutimit me Mehajn për situatën e sigurisë

 

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka diskutuar lidhur me situatën aktuale të sigurisë me ambasadorin e Turqisë në Kosovë, Çagri Sakar.

Ai i ka shprehur mirënjohje ambasadorit turk për ndihmën dhe mbështetjen e ofruar në ndërtimin, zhvillimin dhe avancimin e aftësive dhe kapaciteteve operacionale ushtarake të FSK-së.