Arbëri

MPB-ja pranon komentet për ligjet për Paga dhe për Zyrtarët Publikë

Foto: Driton Paçarada/KOHA
 

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Bardhyl Dobra, në një konferencë për media ka thënë se Ligji për Zyrtarët Publikë kishte mungesë ambicie për të reformuar administratën publike.

Duke përmendur edhe Ligjin për Paga, ai ka thënë se synojnë që ta rregullojnë Administratën Shtetërore.