Arbëri

Pandemia s’ka përfunduar, IKSHPK-ja alarmon për variantet e reja

 

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka alarmuar për variante të reja të COVID-19 që po shfaqen nëpër vende të ndryshme të botës, duke theksuar edhe një herë se masat mbrojtëse duhet të vazhdojnë për shkak se pandemia ende nuk ka përfunduar.

Sipas apelit të IKSHPK-së, Qendra Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve ka thënë se këto variante mund të rrisin numrin e rasteve në javët dhe muajt e ardhshëm në rajonin e Evropës