Arbëri

Rënie e lehtë e çmimeve të derivateve të naftës të premten

Foto: KOHA
 

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar çmimet tavan për shitjen e derivateve për ditën e premte.

Sipas njoftimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.77 euro për litër, i benzinës 1.40 euro për litër derisa çmimi maksimal i lejuar i produktit gaz 0.72 euro për litër.