Arbëri

Bien çmimet e naftës dhe gazit

Foto: KOHA
 

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimin maksimal të lejuar për derivatet e naftës për të martën.

Sipas MINT-it, të martën ka rënie të çmimeve të naftës dhe gazit për 1 cent, ndërkaq çmimi i benzinës mbetet i njëjtë sikur të hënën.