Arbëri

MASHTI thotë se mësimi do të mbahet këtë të shtunë: Inspektorati do të jetë në terren

 

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) ka paralajmëruar se 15 tetori është ditë mësimi për klasat nga 1 deri 8, sipas orarit të përcaktuar nga shkollat.

MASHTI ka bërë thirrje se orët e humbura për shkak të grevës duhet të kompensohen e për këtë arsye është bërë rishikimi i kalendarit të vitit shkollor 2022-2023.