Arbëri

Kurti bisedon me Peachin për përfshirjen e Kosovës në NATO

Foto: KOHA
 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka zhvilluar një bisedë telefonike me të dërguarin e posaçëm të Mbretërisë së Bashkuar për Ballkanin Perëndimor, Sir Stuart Peach, me të cilin ka diskutuar për më shumë koordinim në politikën rajonale.

Sipas komunikatës së lëshuar nga Zyra e Kryeministrit, Kurti ka theksuar qëllimin e përbashkët për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe të forcimit të aleancës veri-atlantike për paqe dhe siguri në rajon.