Arbëri

Shqipëria pajisi me pasaportë një kosovar të dënuar për vrasje

 

Presidenca e Shqipërisë i ka dhënë shtetësinë shqiptare një personi nga Deçani që ishte dënuar për vrasje.

Deçanasi kishte kryer vrasjen kur ishte i mitur, por kishte ikur për në Shqipëri dhe ka ndërruar shtetësinë, duke e marrë pasaportën shqiptare. Ai ka marrë emrin Bledar Tahiraj, por bëhet fjalë për A. H.