Arbëri

Meridian EXPRESS FESTON 10 vjetorin e themelimit

 

Rrjeti I marketeve të lagjjes me moton n’derë të shtëpisë feston ditëlindjen e 10’të. Themelimi I Meridian Express ka shfaqur një inovacion në treg. Cilësia e lartë, kualiteti, korrektësia si dhe shërbimet kualitative kanë ndikuar në zhvillimin e marketeve tona në mënyrë që produktet e Meridian Express, Meridian Kitchen dhe Buka Bakery të jenë një zgjedhje e shëndetshme për konsumatorët.

Shtrirja në 8 qytete me 41 marekte të hapura dhe shërbimi kualitativ ka bërë që të jetë zgjedhja dhe përgjigjja e parë e çdo konsumatori. Meridian Express në ditëlindjen e 10 vjetorit, për konsuamtorët e saj , ka lansuar kampanjën më të madhe “FITO BANESE NE PRISHTINE”.