Arbëri

Javën e ardhshme pritet të nisë ndërtimi i pesë çerdheve të reja në Kosovë

 

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka bërë të ditur të mërkurën përmes një postimi në Facebook, se janë nënshkruar kontratat për ndërtimin e pesë çerdheve të reja publike në Kosovë.

Sipas njoftimit të saj, çerdhet e reja do të ndërtohen në Prishtinë, Gjilan, Gjakovë, Kamenicë dhe Gjilan.