Arbëri

Pa opozitën mbahet dëgjimi publik për Byronë Shtetërore të Konfiskimit të Pasurisë

Foto: Ilustrim
 

Deputetë të opozitës kanë bojkotuar aktivitetin e parë të sesionit vjeshtor që lidhet me Projektligjin për Byronë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme. Gjatë diskutimit publik të këtij dokumenti ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka shprehur keqardhje për mungesën e opozitës. E, përfaqësues të shoqërisë civile kanë dhënë kritika për përmbajtjen e dokumentit

Pa praninë e deputetëve të opozitës është mbajtur të premten dëgjimi publik për Projektligjin për Byronë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme, i cili është organizuar nga Komisioni për Legjislacion.

Përveçqë nuk kanë marrë pjesë në diskutim, ata nuk kanë dërguar as amendamente për këtë projektligj.