Arbëri

Kampi Bondsteel lidhet me sistemin e rrjetit elektrik të Kosovës

 

Kampi Bondsteel në Ferizaj është lidhur me sistemin e rrjetit elektrik të Kosovës të premten, bëhet e ditur nga një komunikatë e Qeverisë dhe e ministrit të Mbrojtjes, Armend Mehaj.

Qeveria e Kosovës ka njoftuar se të premten në Bondsteel është organizuar ceremonia e përurimit të projektit të furnizimit me energji në këtë kamp, në kuadër të projektit “modernizimi i sistemit elektroenergjetik të Kampit Bondsteel.