Arbëri

Qeveria vazhdon masat emergjente të furnizimit me rrymë

Foto: Driton Paçarada
 

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin për vazhdimin e masave emergjente të furnizimit me energji. Në mbledhjen e 98-të, Qeveria ka marrë vendim duke i propozuar Kuvendit zgjatjen e masave “me qëllim të normalizimit të plotë të gjendjes në nivel të shtrirjes dhe kohëzgjatjes së nevojshme”.

Sipas njoftimit nga Qeveria, zgjatja e këtyre masave bëhet për shkak të rritjes se kërkesës për energji dhe gjendjes jostabile të furnizimit me energji elektrike.