Arbëri

Bie çmimi i benzinës të premten, i naftës nuk ndryshon

 

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar të premten çmimet tavan për derivatet.

Sipas MINT-it, çmimi maksimal i lejuar për naftë për ditën e premte është 1.57 euro, derisa edhe një ditë më parë ishte 1.57 euro.