Arbëri

Të martën në Kosovë presidentja e Hungarisë, Novak

Presidentja e Hungarise, Katalin Novak
 

Presidentja e Hungarisë, Katalin Novak, të martën do ta vizitojë Kosovën.

Ministria e Punëve të Jashtme të Kosovës ka bërë të ditur se Novak do të arrijë në Prishtinë rreth orës 9 të mëngjesit dhe do të pritet nga zëvendëskryeministrja, Donika Gërvalla-Schwarz.