Arbëri

PSD-ja ia vendos tepihun e kuq para QKUK-së ministrit Latifi

 

Partia Socialdemokrate e Kosovës (PSD) ka mbajtur një aksion duke vendosur një tepih të kuq në hyrje të Emergjencës në QKUK.

Sipas, PSD-së shpresojnë se me këtë do ta shtyjnë minsitrin e Shëndetësisë, Rifat Latifi, që ta vizitojë të QKUK-në dhe t’i kthehet realitetit.