Arbëri

MINT-i rikthen çmimet tavan për derivatet

Cmimet e naftes, derivateve - benzina
 

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka vendosur sërish çmimet tavan për shitjen e derivateve.

Sipas njoftimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.79 euro.