Arbëri

KOMF e Këshilli i Nxënësve: Nëse mësimi nuk fillon sot, 320 mijë nxënësve do t’u mohohet e drejta themelore

 

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve (KOMF) dhe Këshilli i Nxënësve të Kosovës ka reaguar ndaj grevës së mësimdhënësve.

Sipas një komunikate të përbashkët, thuhet se nëse nuk fillon mësimi më 1 shtator, atëherë nxënësve po u mohohet e drejta themelore për arsim.