Arbëri

Qetësi në veri para hyrjes në fuqi të vendimeve për targat dhe letërnjoftimet

 

Lëvizjet dhe as bllokadat në rrugë të një muaji më parë nuk janë parë të mërkurën, pak orë para se të hyjë në fuqi vendimi i Qeverisë së Kosovës për targat dhe ai për reciprocitet me Serbinë në dokumente udhëtimi.

Serbia ndërkohë ka vendosur t’i njohë dokumentet e identifikimit që i lëshon Kosova, por në secilën pikë kufitare ka vendosur një mbishkrim.