Arbëri

Shala: Komisioni profesional do të na përballë me realitetin për dhunimet

 

Komisioni profesional kundër dhunës në familje i formuar në kuadër të Ministrisë së Drejtësisë do të ketë mandat të analizojë faktorët socialë e ekonomikë që çojnë në situata të dhunimit dhe do të shikojë si janë përgjigjur institucionet në raste të tilla në të kaluarën, ka thënë zëvendësministrja Nita Shala në emisionin "60 Minuta" në KTV të mërkurën.

Shala ka thënë se komisioni i përbërë nga ekspertë do të shikojë procedurat ligjore që janë ndjekur në një rast dhunimi.