Arbëri

Banka Botërore mbështet Kosovën në zhvillimin e sektorit të ujitjes së tokave bujqësore

 

Ministri i Financave Avdullah Hoti i shoqëruar edhe nga Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Memli Krasniqi kanë pritur sot në takim një delegacion të lartë të Bankës Botërore për zhvillimin e sektorit të ujitjes së tokave bujqësore, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Më tutje thuhet se në këtë takim u diskutua për realizimin e projekteve aktuale, si dhe thellimin e bashkëpunimit të institucioneve të Kosovës me Bankën Botërore për sektorin e ujitjes së tokave bujqësore, transmeton Koha.net.