Arbëri

KFOR-i ka rritur prezencën në Jarinjë e Bërnjak

 

KFOR-i ka rritur prezencën në pikat kufitare në Jarinjë dhe Bërnjak, si dhe aktivitetet patrulluese në veri.

KFOR-i për “Kosovo Online” ka thënë se këto masa janë marrë për të mundësuar të reagojë shpejt ndaj gjitha sfidave të sigurisë.