Arbëri

Maliqi: Komisioni që vlerëson paraplegjikët e tetraplegjikët po e shkel ligjin

 

Afrim Maliqi drejtor i Shoqatës “Handikos” ka folur për ndalimin e pagesës për asistentët e paraplegjikëve dhe tetraplegjikëve.

Ai në emisionin “60 Minuta” në KTV ka thënë se ankesat më të mëdha janë nga personat që kanë lëndime spinale.