Arbëri

Gjendja në Merdar: Pritje deri në 4 orë për të dalë

 

Të shtunën pikat e kalimit kufitar janë të ngarkuara me pritje dhe kolona të gjata.

Deri në katër orë ka pritje në pikën në Merdar, sipas njoftimit të Ministrisë së Punëve të Brendshme që ka publikuar të dhënat pas orës 16:00.