Arbëri

Tri zhvillimet që sipas Haradinajt çojnë në marrëveshjen Kosovë-Serbi

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se ekzistojnë tri zhvillime që mund të ndihmojnë për arritjen e marrëveshjes Kosovë-Serbi.

Sipas tij, komunikim intensiv duhet të mbahet këto ditë me QUINT-in dhe serbët e Kosovës e angazhim që të mos ketë retorikë luftënxitëse.