Arbëri

Vetëvendosja hap kanal në aplikacionin Telegram

 

Partia në pushtet Vetëvendosja ka hapur një kanal në aplikacionin Telegram.

Vetëvendosja në një postim në Facebook i ka ftuar anëtarët dhe aktivistët e mbështetësit që t’i bashkohen në kanalin në Telegram.