Arbëri

Ministria e Arsimit ndan nga 7,000 euro për studiuesit e nivelit master në universitete të huaja

 

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Arbërie Nagavci, ka bërë të ditur se të martën ka nënshkruar vendimin për shpalljen e thirrjes publike për mbështetje financiare për studentët që janë regjistruar apo vijojnë studimet e nivelit master në universitetet më prestigjioze në botë.

Sipas njoftimit të ministres në Facebook, shuma e mbështetjes do të jetë 7,000 euro ndërsa numri i përfituesve do të jetë 20.