Arbëri

Grenelli thotë se ka folur me Thaçin: Me të njerëzit në Kosovë do të ishin në paqe

 

Ish i dërguari i posaçëm i SHBA-së për dialog Kosovë – Serbi, Richard Grenell, ka thënë se ka folur me ish-presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi, që është në paraburgim në Hagë.

Grenell ka thënë se me Thaçin president, qytetarët në Kosovë do të ishin në paqe dhe do të kishin bashkëpunim më të mirë ekonomik me fqinjët.