Arbëri

Shala: Komunitetit serb në Kosovë nuk i shkelet asnjë e drejtë

 

Komunitetit serb nuk i shkelet asnjë e drejtë, madje pakicat e tjera diskriminohen në dobi të serbëve, ka thënë Behgjet Shala, kryetar i Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNJ).

Shala ka thënë në “60 Minuta” të KTV-së të enjten se reagimet e serbëve të Kosovës ndaj vendimeve të Qeverisë së Kosovës bëhen pasi Serbia nuk pranon që Kosova të trajtohet si shtet.