Arbëri

Një familje kosovare u sulmua në veri

 

Pjesëtarë të grupeve serbe me maska kanë ndaluar një familje kosovare që po shkonte në Zvicër. Pjesëtarët e familjes janë rrahur dhe i është marrë vetura, ka njoftuar ish-kryetari i Mitrovicës, Agim Bahtiri në një postim në Facebook të dielën në mbrëmje.

Bahtiri ka thënë se pjesëtarët e familjes po trajtohen në spital në Mitrovicë.