Arbëri

Çmimet e derivateve për të hënën

 

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e produkteve të naftës për ditën e hënë.

Çmimet nuk ndryshojnë krahasuar me një ditë më parë.