Arbëri

Haxhiu këmbëngul për Trustin: Është kërkesë e qytetarëve

 

Për tetë ditë një grup i qytetarëve të Kosovës kanë mbledhur më shumë se 20 mijë nënshkrime për lejimin e tërheqjes së 30% të Trustit. Por se a do të ri-procedohet sërish në Kuvend para se deputetët të shkojnë në pushime, kjo varet nga Qeveria.

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës dhe një nga iniciuesit për këtë Projektligj, Bekim Haxhiu, nuk ka dhënë ndonjë afat se a do të mund të shqyrtohet ky Projektligj para se Kuvendi të shkojë në pushim, por ka këmbëngulur se është kërkesë e madhe e qytetarëve.