Arbëri

Partini: Digjitalizimi do t’i rriste investimet e huaja

Foto: KTV
 

Njohësi i rreziqeve nga faktori njeri, Jeton Partini, deklaroi se Kosova ndonëse është vonuar, ka shumë nevojë ta integrojë procesin e digjitalizimit nëpër institucione.

Ai deklaroi në emisionin “Sonte me Rronin” të mërkurën, se digjitalizimi i dokumenteve dhe të dhënave do ta rriste numrin e investitorëve në vend.