Arbëri

Haxhiu: Nuk e tërheqim nga Kuvendi Byronë për Verifikim e Konfiskim të Pasurisë

Foto: KOHA
 

Projektligji për Byronë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme nuk do të tërhiqet nga Kuvendi i Kosovës, ka thënë ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu.

Në një intervistë për KosovaPress, Haxhiu deklaroi se të gjitha rekomandimet e Komisionit të Venecias do të përfshihen mes dy leximeve.