Arbëri

Nafta lirohet për 2 centë

Foto: KOHA
 

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve, për ditën e premte.

Sipas vendimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.84 euro për litër, ndërsa çmimi i benzinës është i njëjtë me një ditë më parë. Një ditë më parë çmimi maksimal i lejuar i naftës ishte 1.86 euro.