Arbëri

Krasniqi: Qeveria të mos i penalizojë komunat që udhëhiqen nga opozita, t’i rikthejë investimet e projektet

 

Është shqetësuese që komunat e Kosovës që udhëhiqen nga opozita janë duke u neglizhuar dhe penalizuar nga ana e pushtetit dhe Qeverisë Kurti, ka thënë të hënën kryetari I Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi.

Në vizitën e zhvilluar në Komunën e Kaçanikut, ku u prit nga kryetari Besim Ilazi, Krasniqi ka thënë se Kaçaniku si komunë për rreth katër vjet nuk ka marrë asnjë projekt nga niveli qendror.