Arbëri

Policia njofton për planin operativ për mbarëvajtjen e “Vidovdanit”

 

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se ka marrë të gjitha masat për menaxhimin e situatës së sigurisë para, gjatë dhe pas manifestimit të “Vidovdanit”.

“Sikurse vitet e kaluara edhe këtë vit me qëllim që ky manifestim të kalojë qetë dhe pa incidente, janë paraparë disa masa dhe objektiva strategjike”, ka njoftuar Policia.