Arbëri

Sivjet s’parashikohet shtrenjtim i mëtejmë i rrymës

Gjykata pezullon vendimin e ZRRE-së për tarifat e reja të energjisë
 

Sipas parashikimeve të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, deri në mars të vitit 2023 nuk parashikohet të ketë shtrenjtim të mëtejmë të energjisë, ka thënë kryetari i Bordit të ZRRE-së, Ymer Fejzullahu, në “Interaktiv” të KTV-së të premten.

Fejzullahu ka thënë se ky parashikim vlen nëse çmimet aktuale mbesin dhe njësitet prodhuese vazhdojnë me prodhim sipas parashikimeve të mëhershme.