Arbëri

Hoxha: Mosliberalizimi i vizave rrit mosbesimin ndaj BE-së

Foto: KTV
 

Koordinatori në Lëvizjen Fol, Erblin Hoxha, deklaroi se vonesa e liberalizimit të vizave për Kosovën do të ndikojë në rritjen e mosbesimit të qytetarëve kosovarë dhe të politikanëve në institucionet e Bashkimit Evropian.

Hoxha tha në “60 Minuta” të enjten, se BE-ja nuk ka më arsyetime për mosliberalizimin e vizave, derisa shtoi se ky proces e ka ngufatur Kosovën.