Arbëri

LDK-ja kërkon vazhdimin e kontratave të mbi 1000 punëtorëve shëndetësorë

 

Lidhja Demokratike e Kosovës ka kërkuar nga Qeveria që t’ua vazhdojë kontratat e punës mbi 1000 punëtorëve shëndetësorë të cilit ishin angazhuar gjatë pandemisë.

Anëtari i Kryesisë së LDK-së, Ardian Shala, ka thënë se Qeveria po i lë pa paga 1000 familje dhe po e rëndon gjendjen ekonomike në vend.