Arbëri

Szunyog: Të gjithë fëmijët duhet të trajtohen në mënyrë të barabartë

 

Ambasadori i BE-së në Kosovë, Tomas Szunyog, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, ka thënë se të gjithë fëmijët duhet trajtuar në mënyrë të barabartë.

“Të gjithë fëmijët, pavarësisht nga përkatësia e tyre etnike, raca, gjinia, feja, nevojat dhe aftësitë apo prejardhja sociale, duhet të trajtohen në mënyrë të barabartë”, tha Szunyog.