Arbëri

Shije e freski me Jaffa Champion Lemonade!

 

Rritja e temperaturave që po ndodhë kohëve të fundit, po ndikon që organizmi të ketë nevojë më shumë për freski, sidomos pas orëve të gjata të punës.

E shija e Lemonades nga brendi i njohur i lëngjeve Jaffa Champion, është shije e përkryer për ditët e gjata dhe me shumë vapë.