Arbëri

Haradinaj: Vendimi i Qeverisë për pronat e AKP-së është i çuditshëm

ramush haradinaj, freedom house, raporti, krim i organizuar
 

Qeveria e Kosovës muajin e kaluar shfuqizoi vendimin e ish-kryeministrit, Ramush Haradinaj, të marrë më 2018, që pronat e AKP-së t’u jepeshin në shfrytëzim komunave.

Vendimi i shfuqizuar ka qenë për komunat: Gjilan, Ferizaj, Suharekë, Skenderaj, Deçan, Junik dhe Hani i Elezit.