Arbëri

Kurti kërkon mbështetje për Kamberin në zgjedhjet e përsëritura në Tërnoc

Kurti kërkon mbështetje për Kamberin në zgjedhjet e përsëritura në Tërnoc
 

Vota për Shaip Kamberin dhe për Koalicionin e Shqiptarëve të Luginës të premten, është detyrë patriotike e të gjithë atyre me të drejtë vote, ka thënë të enjten kryeministri i Kosovës, Albin Kurti.

Kurti ka kërkuar që në zgjedhjet e 27 majit në Tërnoc të votohet për Shaip Kamberin, të cilin e ka quajtur zë i fuqishëm shqiptar e qytetar.